Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Bölümü 2023 yılı mezunu Bora Bozkurt ve Telekomünikasyon Mühendisliği yüksek lisans programı öğrencisi Emirhan Zor, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ferkan Yılmaz danışmanlığında hazırladıkları bildirileri ile ICCSPA’24 konferansında (https://2024.iccspa.org ) En İyi Bildiri "Best Paper Award" ödülünü almaya değer görülmüşlerdir.

• Bora Bozkurt, Emirhan Zor, Ferkan Yılmaz, Unlocking Potential: Integrating Multihop, CRC, and GRAND for Wireless 5G-Beyond/6G Networks, The 6th International Conference on Communications, Signal Processing and their Applications (ICCSPA’24), 8 - 11 JULY, 2024, ISTANBUL, Türkiye.

Ödüle layık görülen çalışmada Bora Bozkurt'un tamamladığı "An Analysis and Simulation of the Prediction of Additive Random Binary Noise in End-to-End Communications" konulu “Lisans Bitirme Projesi" kapsamında elde  elde ettiği sonuçlar sunulmuştur.

Öğrencilerimizi ve öğretim üyemizi kutlar, başarılarının devamını dileriz.

Kaynaklar:
İlgili İTÜ Haberi:  İTÜ’lülere ICCSPA’24’te En İyi Bildiri Ödülü (17 Temmuz 2024)

ICCSPA2024_Best_Paper_Award_smICCSPA2024_Best_Paper_First_Pagesm  ICCSPA2024_Best_Paper_Award_foto_sm